Inspiration

Ny kollektion, Food & Friends

Med stor inspiration från den mat och de minnen som skapas och delas online lanserar vi nu en ny kollektion av konstmotiv. Kollektionen innehåller målningar och illustrationer som presenteras i en välkomnande restaurangmiljö inspirerad av middagsborden som syns i våra flöden.

Sociala medier är idag fyllt av bilder på mat och härliga middagar. Det läggs ner hjärta och själ i att skapa den perfekta middagen, med den perfekta maten, som kommer ge oss den perfekta bilden. Det är inte ovanligt att nästan stå på stolen, be alla att hålla andan medan det ges ett tappert försök att få till den perfekta vinkeln.

"Mat har alltid varit ett populärt ämne för konstnärer. Förr i tiden skapades storslagna och färgglada oljemålningar av elegant uppdukade middagsbord. Idag skapar alla konst runt sin mat på ett eller annat sätt med sina mobiler. Vi vill lyfta vårt nutida konstbeteende och den matkultur som flödar till följd av det."

Vår nya kollektion är inspirerad av all den konst som skapas var och varannan dag genom kameralinsen som sedan delas i sociala medier. Som en hyllning av maten vi ser online har våra konstnärer skapat en samling konstverk som påminner om alla vackra minnen och bilder som delas i våra flöden.

"Livet är för kort för att äta tråkig mat och sedan glömma bort det"

"Mat är uppenbarligen en stor del av våra liv på många sätt, låt oss fira det"

Kollektionen som består av ett femtiotal motiv innehåller målningar och illustrationer av olika typer av mat och dryck som kan inspirera till fler kulinariska ögonblick.

Konstverken är i första hand tänkt att passa i ett kök eller kring middagsbordet, men konst har inga gränser och kan placeras var den än passar i hemmet. Serien kommer i en skala av flera färger, med accentfärger i rött, blått, rosa och gult.