Inspiration

Hello Home, Linda Adhiambo

Linda bor i Berlin tillsammans med sin familj. Det senaste året har hon bestämt sig för att byta bana i livet och ska nu gå från Content Creator till att börja jobba med barn. Linda drömmer om att få spendera halva året i Ghana och halva i Berlin, allt för att slippa undan kylan. Möt Linda i en personlig intervju här. 

3 Maj, 2023


Hej Linda, hur mår du idag?
Jag mår bra men också väldigt trött. Livet med 3 barn och en bebis är ganska hektiskt och äventyrligt. Jag skulle behöva lite sömn. Jag har också precis kommit tillbaka från en 6 dagars resa med mina barn utan min man. Det var ansträngande!

"Jag ägnade det senaste året åt att komma på vad jag vill göra och jag är glad att snart börja jobba med barn"

Berätta lite om dig själv!
Jag heter Linda, 35 år, bor i Berlin med min man och 4 vackra barn. Jag är Content Creator som äntligen har bestämt mig för att prova en ny väg. Jag ägnade det senaste året åt att komma på vad jag vill göra och jag är glad över att snart börja jobba med barn. Jag älskar min stad, jag älskar mat, jag älskar mode och jag älskar att resa. Med barn kan det definitivt vara utmanande, men att skapa minnen tillsammans är en underbar sak att göra. Att arrangera middagsbjudningar, bruncher och umgås med vänner är min grej! Våren har äntligen anlänt till Berlin:

Hur har du tillbringat de första varma vårdagarna i Berlin?
Äntligen värme! Jag gillar inte vintern alls och min största dröm är att flytta 6 månader till Ghana för att slippa kylan och att bo 6 månader här i Berlin för att njuta av solen. Jag hoppas att min dröm en dag går i uppfyllelse. Mina barn älskar sport. Därför spenderade vi ofta dagarna antingen på en fotbollsplan eller på lekplatsen.

Var hittar du inspiration till din lägenhet?
Tack vare Pinterest och Instagram följer jag många Inredningsbloggare som har ett gott öga för vackra saker. En av mina bästa vänner råkar också vara en av dem. Hon är en stor inspiration när det kommer till att inreda vår lägenhet och köpa nya möbler. Jag älskar också att gå på loppisar eller i second hand-butiker. Det finns alltid någon skatt som gömmer sig där. Jag tycker att det är riktigt coolt att varje pryl har sin egen historia.

Du har en stor familj, hur lyckas du hitta den rätta balansen mellan estetik och funktionalitet när det kommer till inredning?
Vi bor i en liten lägenhet. Jag försöker använda möbler som jag lätt kan flytta runt när antingen barnen behöver plats eller när jag behöver göra om rummen. Jag använder också multifunktionella möbler. Det ger mig möjligheten att behålla dem länge. När det kommer till estetik inkluderar jag inte min familj.

Och hur skulle du beskriva hemmet i en mening?
Hemmet är där du hittar kärlek, frid, glädje och kan vara dig själv.

Vad får dig att gå upp på morgonen?
Livet får mig att vakna på morgonen:) Jag lever ett liv som jag alltid föreställt mig och önskat mig när jag växte upp. Mina barn hoppar i vår säng varje morgon och skriker att de är hungriga. Det är en garanterad anledning till att gå upp varje morgon. Varje dag är en ny start och ny början på dagen. Om jag har en dålig dag vet jag att jag istället har nästa morgon att dricka mitt kaffe medan jag lagar frukost, lyssna på musik och få tillbaka den positiva energi som jag behöver för dagen.

Nämn de bästa anledningarna till att bo i Berlin!
Berlin har ett prisvärt utbud på boende jämfört med andra stora europeiska städer. Du kan äta mycket och god mat för lite pengar! Det är lätt att få kontakt med människor här på grund av den öppna mentaliteten som människor har. Berlin har en blomstrande konstscen och många grönområden att besöka. Jag älskar den kulturella mångfalden som denna stad har att erbjuda.