Inspiration
Köp dina nya posters i vårt Showroom i Stockholm

Varmt välkommen till vårt showroom och butik på Götgatan 23 i Stockholm. Här får du möjligheten att se våra tryckta motiv i verkligheten i vårt arkivskåp. Det som finns tillgängligt i vårt Showroom är motiv som vi samlat från tidigare stylingar och provtryck som du kan få med dig till bättre priser. Vi är på plats och kan hjälpa till att välja och kombinera de prints som passar dig utifrån dina önskemål och behov.

Vårt showroom är en kreativ mötesplats för kunder, konstnärer och vänner. Är du inte ute efter nya motiv, kom och säg hej och ta en kaffe med oss.

Närmaste tunnelbanastopp är Slussen, även medborgarplatsen är nära.

Vi är på plats alla vardagar mellan 9-17, men om du vill vara säker på att vi är där, kontakta oss på info@wallofart.se eller skriv till oss på instagram, @wallofartcom.

Hoppas vi ses snart!
Välkommen!

Om Wall of Art

Wall of Art säljer exklusiva posters som är skapade av våra konstnärer, fotografer, grafiska formgivare och illustratörers originalverk. Vi trycker våra poster på ett exklusivt 200 gram matt premium papper för att återskapa rätt känsla och färgåtergivning.

Våra prints finns i flera storlekar från 21x30cm upp till 70x100. Vi säljer även några utvalda av våra konstverk i storformat upp till 100x140cm.

Hos oss kan du hitta motiv som endast säljs via Wall of Art av konstnärer som är etablerade Stockholm, Berlin och London, men även andra delar av världen.

Vi är ett litet och personligt företag som erbjuder expertis inom konst och inredning. Vi älskar att få möta era behov och önskemål, oavsett om det gäller utbyggnad av en tavelvägg eller hur ni ska matcha era befintliga konstverk med nya posters.