Fabienne Meyers konstnärliga hem i Berlin

Med en passion för berättande och en konstant lust att skapa, förvandlar den Berlin-baserade konstnären Fabienne Meyer sitt hem till en levande återspegling av sin konstnärliga anda. Fabienne, som främst arbetar med olja på papper eller duk, fyller sitt utrymme med begagnade skatter, designklassiker och omhuldade föremål som ger en känsla av lugn och inspiration. Hennes kärlek till amerikansk popkultur, särskilt barnfilmer från 80-talet som "The Goonies", påverkar hennes arbete kraftigt, och hennes lägenhet är prydd med filmaffischer som fångar denna nostalgiska essens.

I sitt mysiga hem i Berlin omfamnar Fabienne det kreativa kaoset. Utrymmet, som präglas av en inbjudande atmosfär, har vackra gamla pardörrar som förbinder rummen och skapar en öppen känsla trots den blygsamma storleken. Hemmet är en färgstark blandning av personlig historia och konstnärligt uttryck, där varje föremål bär på sin egen berättelse.

Fabiennes perfekta dag innebär att skapa från morgon till kväll, med en frukost bestående av choklad och en grön smoothie, följt av timmar av måleri medan hon tittar på gamla Disneyfilmer. För Fabienne är hennes hem inte bara en bostad utan en fristad där hennes kreativitet blomstrar, vilket ger henne utrymme att uttrycka sina tankar, idéer och de berättelser som har format hennes liv.

Hennes livsfilosofi att vara modig och vänlig lyser igenom i både hennes konst och vardag, då hon ständigt utmanar sig själv att lämna sin bekvämlighetszon samtidigt som hon behåller en kärleksfull inställning till allt hon gör.