Wall of Arts exklusiva handmålade porslinskollektion

I samband med vår nylansering är Wall of Art stolta över att kunna presentera ett spännande samarbete med vintagebutiken Attack Shop online. Detta samarbete har resulterat i en unik porslinskollektion där tidlös tradition möter modern design, med handmålade verk av de kända konstnärerna Anna Mörner, Marta Leyva och Lisa Wirenfelt.

Kollektionen består av noga utvalda vintagepjäser som fått nytt liv och ett samtida uttryck genom konstnärernas skickliga händer. Detta samarbete utvidgar Attack Shops framgångsrika koncept med "Ny kärlek och liv till gamla saker", där konstnärliga inslag läggs till befintliga föremål.

För Attack Shops grundare, Mimmi Selin, är det en naturlig utveckling att utöka detta projekt med Wall of Art. Hon ser detta samarbete som en möjlighet att erbjuda fler konstnärer en chans att ingjuta nytt konstnärligt liv i äldre dekorationer och samtidigt återuppliva trenden att använda tallrikar som väggkonst.

För att fira lanseringen av denna handmålade keramikkollektion har vi designat en matsal som förenar den skandinaviska och mediterranska stilen. Rummet präglas av en varm, gul medelhavsinspirerad inredning med stora blomsterarrangemang, livfulla ljus och detaljer som påminner om en färgglad italiensk mormors hem. Klassiska teakmöbler och en noggrant utvald blandning av konstverk från vår permanenta samling, tillsammans med tre begränsade konsttryck som släppts tillägnade keramikkollektionen, fulländar looken.

Samlingen innehåller cirka 60 porslinsföremål, såsom dekorativa tallrikar, vaser och lampor. Dessa pjäser kommer att finnas att köpa på vår hemsida från och med den 25 oktober, med priser från 550 till 1450 SEK. Varje artikel är numrerad och signerad.