En blandning av retrocharm och reseskatter

Simon Schmidts hem i London är en återspegling av hans kreativa resa som fotograf och art director. Med nästan ett decennium i branschen har Simon kurerat ett utrymme som blandar modern design med nostalgiska, 80-talsinspirerade element. Hans kärlek till berättande är tydlig i varje hörn, från vintageskivorna och retromöblerna till väggarna prydda med hans egna fotografier.

Resor spelar en viktig roll i Simons liv, och hans hem är fyllt med skatter från hans resor – varje del ger karaktär och ett globalt inflytande till inredningen. Dessa föremål fungerar som dagliga påminnelser om de platser som har format hans perspektiv och kreativa vision.

I hjärtat av hans hem finns Simons kreativa arbetsplats, en plats där idéer kommer till liv. Här, omgiven av fotoutrustning och konstmaterial, fortsätter han att utmana kommersiella konventioner och strävar efter att skapa arbete som är både meningsfullt och effektfullt.

Simons hem är mer än bara ett boende, ett personligt galleri – en fristad där han hämtar inspiration, vårdar sin kreativitet och njuter av livets enkla nöjen med sin partner Dan och deras hund Adam. Det är en sann förlängning av hans konstnärliga vision, och blandar dåtid och nutid i ett utrymme som känns unikt för honom.

"Mitt utrymme är en återspegling av min resa, där varje föremål är ett minne och varje hörn inspirerar kreativitet."