En ombonad oas med karaktär

I hjärtat av Berlin är Paulines lägenhet en levande blandning av charm och kreativitet. Beskrivs av vänner som en plats som känns som en semester, hennes hem är fyllt av färg och värme. Trots utmaningarna med dess öppna planlösning med minimala väggar och stora glasdörrar, har Pauline och hennes pojkvän, Arash, skapat ett utrymme som ständigt utvecklas och återspeglar deras gemensamma vision.

Deras lägenhet är ljus och inbjudande, med ett dynamiskt arrangemang av möbler som ändras ofta. Paulines bästa inredningstips inkluderar att utnyttja vertikalt utrymme, införliva massor av växter och följa dina instinkter – inredning bör få dig att le.

Paulines kärlek till virkning, som återuppväcktes under Covid-19-pandemin, spelar en nyckelroll i hennes liv och inredning. Undervisad av sin mormor vid sex års ålder blev denna hobby ett företag 2021 med lanseringen av hennes varumärke, PAULUSCHKAA, som fokuserar på virkat och stickat. Inspiration för hennes arbete och hem kommer i första hand från färg och människorna omkring henne.

Framöver arbetar Pauline på nya designer, erbjuder virkworkshops och planerar en lång semester med Arash. Trots Berlins många attraktioner är hennes favoritplats fortfarande hennes mysiga, karaktärsfulla hem. "Berlin försöker inte riktigt imponera, det är bara Berlin," säger hon, och fångar essensen av staden hon älskar.

Vårt hem är färgglatt och mysigt och bara väldigt mycket vi.