Inspiration

Beslutsångest eller bara på jakt efter inspiration? Vi hjälper dig med båda! Här kan du inspireras av våra färdiga tavelväggar, skapa din egen tavelvägg och dessutom få personlig hjälp av vår inredare Matilda. Du kan väl heller inte missat WOA Magazine där vi delar massvis av artiklar där konst och inredning står i fokus. Inspireras av våra “Hemma hos” reportage där vi besöker personer som vi tycker inspirerar i deras hemmiljö.

Färdiga tavelväggar

Vi har fyllt vårt galleri med stylingbilder och tavelväggar där du lätt kan klicka hem ditt favoritmotiv direkt från bilden. Galleriet är alltid öppet för kunder som vill få hjälp att kurera en tavelvägg eller finna inspiration. Hitta nya sätt att mixa och matcha våra motiv för att skapa en färgsprakande tavelvägg.

Skapa din egen tavelvägg

Genom att kombinera olika konststilar med varandra, ger du en unik känsla till dina väggar! Med vårt smarta tavelväggsverktyg kan du enkelt skapa din personliga tavelvägg. Dra dina favoritposters till väggen och flytta runt dem tills du är nöjd med din komposition. Du kan välja olika storlekar och ram till varje poster. När du är nöjd med din tavelvägg kan du lägga alla posters direkt i varukorgen, ramar adderar du i kassan. Du kan även välja att spara alla posters som favoriter eller dela med vänner.

Testa vårt tavelväggsverktyg

Konsultation

Behöver du hjälp med din tavelvägg och tips på motiv som kan passa? Vår stylist Matilda Levenborn hjälper mer än gärna till att sätta ihop ett förslag till dig privat eller till ert företag. Ta en bild på väggen och fyll i formuläret nedan så återkommer jag inom några dagar med en kombination av motiv till ditt hem. Posters hämtas automatiskt från dina hjärtmarkerade alternativ.

Magazine

Läs om det senaste och mest spännande personerna och platserna just nu. Ta del av välkända inredares senaste spaningar och dyk ner i våra senaste samarbeten.