Inspiration
Inspiration

Beslutsångest eller bara på jakt efter inspiration? Vi hjälper dig med båda! Följ vårt Magazine där vi delar massvis av artiklar där konst och inredning står i fokus. Inspireras av våra “Hemma hos” reportage där vi besöker personer som vi tycker inspirerar i deras hemmiljö. Utforska vårt galleri med bilder från våra senaste studioplåtningar och få tips på hur du ska tänka när du inreder med konst.

Inspirationgalleriet

Vi har fyllt vårt galleri med stylingbilder du lätt kan klicka hem ditt favoritmotiv direkt från bilden. Galleriet är alltid öppet för kunder som vill få hjälp att kurera en tavelvägg eller finna inspiration. Hitta nya sätt att mixa och matcha våra motiv för att skapa en färgsprakande tavelvägg.

Magazine

Läs om det senaste och mest spännande personerna och platserna just nu. Ta del av välkända inredares senaste spaningar och du får även följa med behind the Wall med grundarna av Wall of Art. Enjoy!

Behind the wall, Möt grundarna av Wall of Art

191120
För tre år sedan startade vi Annika Hultgren och Nicklas Claesson, Wall of Art. Idag arbetar vi med ett 50-tal kreatörer verksamma i Skandinavien, och nu satsar vi ännu större och vi börjar med en ny design.