right_align

Wall of Art KIDS

Vera Lo


Vera Lo är en aktiv tjej med många drömmar. Endast 10 år gammal driver hon redan sitt egna företag och är fast bestämd om att vara sin egen chef hela livet. I framtiden vill hon hjälpa personer världen över med deras företag samtidigt som hon vill fortsätta göra modelluppdrag. På fritiden föredrar hon att umgås med sina vänner, fika och måla! Vera Lo är ett av ansiktena utåt i vår nya barnkollektion, möt henne här och läs bland annat om hur hennes drömrum skulle se ut. 

Hej Vera Lo! Hur mår du idag? Kan du inte berätta lite om dig?
Hej, jag mår bra!! Självklart kan jag berätta lite om mig själv! Jag är tio år gammal och jag heter Vera Lo. Jag älskar att dansa och gör det tre gånger i veckan, det är så himla kul! Vid sidan av har jag också ett företag tillsammans med en av mina bästa vänner. Vi säljer stressgrejer!

Stressgrejer, vad innebär det?
Det är saker du kan sysselsätta dig med när du känner dig stressad eller känner att du behöver ha något att pilla på. Som jag gör nu till exempel, säger hon och visar upp en gul liten gummifigur.

Okej, så du dansar och driver eget företag! Hinner du med något mer?
Ja jag älskar att hänga med min familj, gå på fester hahaha! Men att hänga med kompisar, ha sleep overs, fika och gå på promenader tycker jag väldigt mycket om också!

left_50right_50

Du är ju en av modellerna i vår nya kampanj, hur kändes det att vara med?
Jo men det kändes väldigt bra! Det var många trevliga människor, snyggt stylat och otroligt fina posters! Det var helt enkelt väldigt kul!

Tycker du om att måla, och isåfall vad gillar du mest?
Ja, jag älskar det och målar mycket människor, fantasivärldar, växter, frukter och bubblor! Jag tycker det är härligt att man kan ta ut sin fantasi när man målar och ritar!

Hur skulle du beskriva ditt rum?
Hmm, jag skulle beskriva det som en härlig plats som jag tycker om att vara på! Det är mycket härliga färger och jag gillar att sitta både i min soffa och vid mitt skrivbord! Jag älskar min säng!! säger hon högt och skrattar samtidigt!

Om du fick drömma fritt, hur skulle ditt drömrum se ut?
Vera Lo tittar upp mot taket och funderar en stund! Hmm, det hade först och främst varit väldigt stort! Det skulle finnas en stor soffa och mycket pastellfärger. En walk in closet med någon slags fjärrkontroll som öppnar upp garderoben automatiskt. Stora hyllor och en tv skulle jag också vilja ha!

right_50left_50

Aha, ja det här låter ju bra! Finns det någon speciell stil du gillar?
Ja alltså jag gillar mycket neon och det finns två stilar som heter Indie och Kidcore, dem gillar jag. De är väldigt lika varandra och innehåller starka färger! Rosa, rött, blått, gult, grönt, som en regnbåge nästan! Jag tycker att det är jättesnyggt! Även på kläder!

Du nämnde precis några färger, men finns det någon specifik som är just din färg? 
Nej jag har inte direkt någon favoritfärg. Jag älskar alla färger lika mycket, många är så underbara i sig själva och då blir det så svårt att välja en!

Vad vill du göra när du blir stor?
Oj oj oj, svårt! Jag vill både jobba med, och göra, en hel del olika saker faktiskt! Jag vill bli sångare, jag vill dansa, gärna jobba med styling och design! Fortsätta med modelluppdrag också, haha! Jag vill gärna resa mycket i mitt jobb och hjälpa företag världen över på olika sätt! Jag kommer oavsett driva eget företag och vara min egen chef!

Vad tror du är dina bästa egenskaper, alltså dina personligheter, hur du är?
Hmm, jag är snäll och väldigt glad! Galen ibland! Jag är rolig, omtänksam och lyssnar alltid när någon pratar! Jag är lojal, ja, lojal skulle jag nog absolut säga!

    - Wow, vilken fin tjej du är!

large

Hur är man en bra vän?
Man är en bra vän när man är sig själv, snäll, omtänksam, lyssnar på andras åsikter och förslag! Man är hjälpsam!

Vad gör man när man är konstnär?
Man kan göra mycket saker när man är konstnär! Man kan skapa konstnärliga saker som liknar frukt, jobba med målarfärg, lera och rita saker! Det fulaste kan helt plötsligt bli det finaste! Så snabbt liksom, säger hon och visar upp handen och knäpper fingrarna!

Jag skulle gissa på att du är mästare på TikTok, har du några hemliga tips på hur man blir proffs?
Jaa, TikToK är ju väldigt populärt! Det beror lite på vad du gillar att göra eller är intresserad av. Det mest populära är dans och konst, alltså att filma när man skapar något. Det är lite som YouTube-Tutorials men det är mycket kortare videos, de är max en minut. Men gör något som du själv tycker om och brinner för, då blir det naturligt!

Sist men inte minst, har du några favoriter från den nya kollektionen? 
Det fanns många fina men några som jag tyckte extra mycket om. "Sjöstjärna" av Annika Hultgren, "Gobi Orange" av Julia Hallström Hjort och "Telephone" av Maria Murphy.

Styling av Linnéa Salmén