right_align

Wall of Art KIDS

Lekfull och färgstark kollektion 

Efter att ha uppmärksammat en önskan om ett mer unikt och lekfullt sortiment anpassat för barn kan vi nu stolt presentera en ny kollektion med barnens kreativitet som inspiration. Våra kreatörer fick i vintras uppdraget att väcka barnasinnet till liv. Nu har vi tillsammans skapat en helt ny serie av färgstarka och lekfulla motiv där i vissa fall konsten också talar likt en saga med motiven som inspiration. 

För fyra år sedan gick Wall of Art från tanke till verklighet och grundade en digital plattform där passion för konst och inredning möts i en kurerad kollektion av originella motiv skapade av framtidens konstnärer. Nu höjer vi ribban och breddar både vårt sortiment och målgrupp genom att släppa en ny kollektion inspirerad av, och anpassad för, barn. Ett givande samtal med Anna Johansson, en av våra konstnärer, blev startskottet till den nya kollektionen inspirerad av de största och främsta kreatörerna, barnen. 

right_50left_50

Vi har låtit 25 av våra kreatörer ta fram sitt barnasinne och tillsammans har vi nu skapat över 100 motiv som präglas av gränslös kreativitet, fantasi och lekfullhet.      

   -   "Varje konstverk bär på en egen saga, några med en redan skriven berättelse av konstnären själv. Resterande är för dig och ditt barn att bestämma, fantisera och drömma om. Låt godnattstunden få en ny mening och låt varje kväll bli en ny saga.” - Matilda Levenborn, Content Producer, Wall of Art

large

Kollektionen går i en varm färgskala kombinerat med tydliga accentfärger. Motiven presenteras i ett lekfullt rum som speglar en konstnärsateljé som på många sätt påminner mycket om varandra. En kreativ plats där fantasin flödar och allt får agera målarduk.

left_50

right_50

large

right_50

left_50

Styling av Linnéa Salmén