Inspiration

Philippa Parnevik at Wall of Art

I samband med lanseringen av Philippa Parneviks fotokollektion bjöd vi tillsammans med Philippa in för en vernissage. Kontoret fylldes av musik och glädje och folk fick chans att kika närmre på de analoga bilderna som fick äran att pryda hela kontoret.

Philippa Parnevik, baserad i New York fann kärleken i fotografi efter ett försök att fly ensamheten och det ständiga bullret i storstaden. Hennes känsla för varje individ och komplexiteten man hittar i en person gör hennes fotografier unika i sitt slag. För Philippa handlar foto om att skapa kontakt med människor. Nu är hon aktuell med en serie analoga bilder som hon kallar för "The Butts, backs and faces of people I love".

Det är viktigt för mig att det aldrig känns som något jag måste göra, snarare något som låter mig känna mig fri. Och jag är så tacksam för att det fortsätter att ge mig frihet.

Kollektionen sträcker sig från bilder som Philippa har tagit under 2018-2022. Hon älskar att fotografera familj, vänner och främlingar. Det är väldigt viktigt för henne att fånga varje individ i sin mest sanna form och det som känns mest autentiskt för vem de är.