right_align

In season

Ny energi till hemma-
kontoret


Det nya efterlängtade året är äntligen här med nya förhoppningar och ett mål om en normal vardag  Dock måste vi hålla ut ett tag till och många av oss fortsätter att arbeta hemma. Kanske har några av er gjort om en del i hemmet till ett provisoriskt kontor eller arbetshörna, och kanske ska den få vara kvar och därför få lite omsorg och ny energi. Med enkla medel är det lättare än man tror.
                       

left_50
right_50

De senaste månaderna har varit utmanande på många sätt, både positivt och negativt. Vi har tvingats tänka om, göra om, vända och vrida för att en ny vardag klev in och rörde om. Vi har spenderat mer tid hemma och man har på senare sett ett stort behov hos folk, ett behov av förändring hemma. Hemmet har gått från att "bara" vara ett hem till en plats där det plötsligt ryms nya samtal och diskussioner, nya känslor och tankar som tidigare haft sin plats på arbetet eller ute bland vänner. Mycket har fått samsas på en och samma yta. Ett litet tag till ska vi ha inspiration och motivation och få till en bra vår, och med enkla knep så kan vi lyckas. 

left_50
right_50

Tillför personliga detaljer och saker som du tycker om. Ta in levande ljus, olika material ger en mjukare och mer inbjudande känsla, kanske kan du byta arbetsstol, vända på ditt skrivbord så att du ser rummet från en annan vinkel. Det krävs egentligen inte så mycket av en, men vi är i behov av förändring lite då och då. Det ger energi. Färg är också ett väldigt bra komplement för att ge ett helt nytt intryck. I den här stylingen ser vi inslag av en gul ton som är en positivt laddad kulör och väcker bland annat känslor som glädje, intelligens, energi och optimism. Det behövs i alla rum just nu, men särklit i arbetsrummet efter en lång ledighet. 

large

Väljer du att satsa på en accentfärg, exempelvis gult, både som mer utstickande och pigg eller mer dämpad så är det en väldigt fin idé att kombinera med de mer jordnära tonerna. Intrycket blir lugnt men samtidigt intressant och levande.

Styling av Linnéa Salmén