right_align

Hello home

Linus Levenborn

 

Vi tog oss till södra Skåne för att besöka Malmö-killen Linus i hans mysiga lägenhet. En plats fylld av personliga och väl utvalda detaljer som tyder på ett starkt intresse för surf. Surfbrädor och studieböcker samsas om plats och påminner om en tid innan en pandemi. Linus längtar efter en plats där skor inte behövs men avslöjar inte sin största dröm, och heller inte sina go-to places för bra surf i Sverige. Vi käkade lunch och pratade ikapp, möt honom här.

left_50right_50

Linus!
Du är första killen ut i vårt Hello Home! Hur känns det?
Det känns superkul och spännande! Ska även bli kul att se hur det ser ut hemma hos andra personer, jämfört med hur jag själv har det!

Hur mår du idag?
Jo men jag mår bra tack! Solen skiner och sommaren är äntligen här!

large

Berätta lite om dig, vem är du?
Oj, gud vad jag inte diggar att prata om mig själv märker jag nu. Men kort och gott är jag en glad och go kille på 25 år som bor i en liten men mysig 1:a vid Folkets Park i Malmö. Studerar för tillfället Produktionsledning/Media på Malmö Universitet. Typ så?

left_50right_50

Av lägenheten att utläsa så surfar du?
Yes det stämmer väldigt bra det. Kanske inte lika mycket längre dock på grund av dagens situation med pandemi. Sen har jag såklart mina studier att se till. Men annars är det min största hobby som jag älskar och värderar väldigt mycket.

left_50right_50

Var och när väcktes intresset?
Intresset väcktes genom min pappa som ville att vi först skulle börja vindsurfa här i Sverige. När vi sedan upptäckte att vågsurfing var mycket roligare började vi surfa tillsammans!

Surfar du både utomlands och i sverige?
Yes, det händer att jag surfar i Sverige. Men det är inte särskilt ofta. Dels för att Sverige inte alltid levererar de bästa vågorna, men också för att jag är lat och föredrar varmare vatten :) Annars föredrar jag utomlands alla gånger!

large

Avslöjar du något bra spot i Sverige eller är det no-go?
Haha jag har inget “secret spot” ifall det är det du menar, men de ställena jag surfar på i Sverige är redan relativt välkända så de behöver inte mer rampljus ;)

Vad gör du när du inte paddlar runt i turkost vatten?
Som sagt, just nu studerar jag men när jag har tid över så spenderar jag mycket tid med mina vänner och familj. Jag ska heller inte ljuga om att jag ibland gärna nördar ner mig i lite film och spel när tillfälle ges. Har ju absolut hänt att man sett alla åtta Harry Potter filmerna x antal gånger, gärna efter varandra.

left_50right_50large

Du bor på Möllan i Malmö, vad får man inte missa?
Det stämmer bra det! När man är här får man absolut inte missa en gyros på Gyros Pita på Bergsgatan, Malmös bästa falafel hittar man på Saras.
En öl på Far i Hatten ska man inte skoja om heller! Och självklart som student har jag hittat Malmös billigaste & bästa snabbnudlar på Asien Trading!

left_50right_50

Vad gör du om två år?
Om exakt två år tar jag min examen, vilket innebär att jag mycket sannerligen kommer packa resväskan, ta surfbrädan under armen och flyga någonstans! Vart vet jag inte, så länge det finns vågor och underlag som tillåter en att gå runt barfota. Då är jag down!

Har du någon dröm?
Ja, men den avslöjar jag inte!

left_50right_50

Jag älskar din lägenhet, den har mycket personlighet! Hur har du tänkt?
Stort tack! Den har det va? Ja du...jag tror faktiskt inte jag har tänkt så värst mycket. Det mesta har kommit naturligt, och kanske är det just det som får den att bli så personlig. Största delen kommer från min egna smak och tycke, och en del från min familj. Både mamma, pappa och syster är design - och inredningsintresserade. Gissar på att det förmodligen har “smittat av sig” på mig också.

left_50right_50

Vilka är dina favoritmotiv hos WOA?
Det finns så många, men jag har absolut några favoriter. Craving Oysters, Overthink, San José och Bauhaus Dessau 01 tycker jag mycket om.

left_50

right_50

Fem snabba…
Sommar - Vinter? Sommar
Dagsfest - Kvällsfest? Dagsfest
Sola - Bada? Bada
Maskerad - Icke maskerad? Maskerad
Bjuda på middag - Bli Bjuden? Bjuda

large