right_align

Hello home 

Cassandra Klatzkow

 

Dörren öppnas på tredje våningen, - Kom in och känn dig som hemma, jag har några minuter kvar i badrummet! Cassandra står framför ett badrumsskåp och lägger sista makeupen. I skåpet samsas läppstift, ansiktsmasker, setting-spray, tops och andra nödvändigheter med varandra. Ponyo och Totoro, Cassandras två inneboende befinner sig aldrig längre än en meters avstånd från sin matte. Lite tveksamma följer de efter mig under tiden jag går en tur genom lägenheten. En känsla av trygghet och god energi sprider sig. Cassandra har bott här sedan många år men hennes hem är alltid under ständig förändring. Det möbleras om, målas om, saker och ting flyttas runt och sen börjar det om igen. Cassandra beskriver sig bland annat som piffig, brinner för musik och har alltid cola-zero hemma! Möt henne här.

 

large

Hur skulle du beskriva dig själv?
Mysig, känslig, explosiv, kärleksfull, piffig och kul!

En perfekt dag hos dig, hur ser den ut?
Det är ju absolut en helgdag. Kanske söndag? Lugn morgon!!! Drar mig lite i sängen, sen upp för att dammsuga haha, så viktigt att det alltid är städat annars får jag ingen ro alls. Sen frukost, gör en god fin macka och dricker gott kaffe framfört tvn, kollar troligtvis på någon realityserie. Sen städar jag lite till, byter sängkläder som alltid på söndagar och myser runt. Sen går dagen ut på att gosa, mysa, piffa och njuta!

left_50

right_50

"Vi pratar om alltifrån relationer, barn, rädslor, terapi, vänskap till politik, tv-serier och diarré"Vad drömmer du om?
Trygghet och stabilitet, äventyr och barn.

Du driver tillsammans med två andra kvinnor en podd, Det skaver, berätta om den!
Det skaver är podden om livet efter 30 och hur inget blev som man trodde att det skulle bli. Jag, Elsa och Nadia har poddat i två år nu och jag tycker det bara blir bättre och roligare hela tiden. Vi pratar om alltifrån relationer, barn, rädslor, terapi, vänskap till politik, tv-serier och diarré. Allt som är aktuellt i våra liv alltså!

left_50right_50left_50right_50
large
Vad brinner du för?
Orättvisor, ordning och reda, struktur, djur och barn! Personlig utveckling. Musik och sång!

Nämn tre inspirationskällor…
Instagram helt klart inspireras hela tiden av människor jag följer där. Pinterest för inredning! Mina vänner.

left_50right_50
"Alltid drömt om att rädda hemlösa katter haha men det blir man väl inte rik på direkt?!"

Vad betyder ditt hem för dig?
OMG det är mitt allt! Min bas mitt hem min trygghet ju! Älskar att vara och bo här.

Om du hade bytt bana helt i livet, vem hade du varit då och vad hade du gjort?
Wow va svårt. Jag har ändrat bana flera gånger redan. Känns som jag säkert kommer göra det igen och igen. Och igen. Behöver definitivt vara något som engagerar mig och berör mig på något sätt. Alltid drömt om att rädda hemlösa katter haha men det blir man väl inte rik på direkt?!

large

Du har två urgulliga inneboende, vem är det?
Jo men det är Ponyo och Totoro mina katter! Två brittiska korthårsbröder på tre år. Älskar dom mer än allt!!!!

Du blir tillfångatagen och bortförd i en helikopter men får önska precis var du vill bli avsläppt, var hamnar du?
Just nu är jag så desperat längtig efter tropisk värme och en strand så anywhere där situationen är sån.

left_50right_50

Vad säger dina vänner om dig?
Att jag är rolig, hysterisk, knäpp, lojal och kärleksfull! Och säker massa mer haha.

Vad hittar man i ditt kylskåp?
Det finns ALLTID massa cola zero-burkar, parmesan, tomater, dijonsenap, fetaost, citroner, skinka ost, smör och mjölk.

large


Min dolda talang är…
Haha har verkligen inga dolda talanger

Jag blir galen när…
Det är kaosigt och stökigt. När någon går långsamt framför mig. När någon är långsam punkt? Haha! Blir galen på människor som är oförmögna att se andras perspektiv på saker.

Jag är rädd för…
Ensamhet och att bli övergiven och lämnad. Och höjder. Och allt som rullar egentligen haha.

left_50right_50

Jag dansar till…
Exakt all typ av musik tbh!

Mitt bästa plagg är…
Min sidenpyjamas

large

large