right_align

Behind the wall

Möt Soraya Hassan

Kontoret känner henne som Soraya, men kärt barn har många namn och enligt en säker källa har Soraya över 30 smeknamn. Soyan, Sosso och Sorken bland annat. En stor eloge till henne som lyckas komma ihåg alla. Förutom ett bra minne så finns det en stor, med benämning på stor, kärlek till memeskonton och internetfenomen. Alla har väl hört storyn om "Gorilla Glue Girl"? Eller? Sist men inte minst, Soraya är en stjärna när det kommer till det digitala och allt som har med kundresor att göra, vill du får bra service så finns det bara en att välja på. Möt henne här.

För dem som inte alls känner dig, berätta vem du är!
Soraya heter jag och är uppvuxen här i Stockholm. Tycker mest om att resa, gå på festival, äta goda middagar och titta på fina saker. Sen så älskar att vara ute i naturen, hitta på skoj äventyr och att äta bakelser! Efter att ha pluggat på Hyper Island och jobbat på en byrå som digital strateg började jag jobba här på Wall of Art! 

Vad är din roll hos Wall of Art?
Min roll heter Digital Coordinator. Jag jobbar med att hjälpa våra kunder på olika sätt och annat som har med den digitala upplevelsen hos Wall of Art att göra. Jag gillar att grotta ner mig i hur personer upplever ett varumärke och sen tänka ut idéer kring hur vi kan göra deras kundresa och upplevelse ännu bättre. Att jag har direktkontakt med våra kunder är guld värt för att bättre förstå vad de uppskattar och vilka önskemål de har av oss! Sen tycker jag det är så kul att jobba i ett litet team som vi är, där alla får göra lite allt möjligt, så jag känner mig inte fast i en roll, alla dagar ser väldigt olika ut ändå! 

right_50left_50

Även då vi jobbar med olika områden hos WOA så får jag ändå känslan av att du är kreativ, stämmer det?
Ja det är superviktigt för mig att få tid till kreativitet i mitt liv, både privat och i jobblivet. Hemma gör jag skulpturer där jag experimenterar med olika material och former, så får processen avgöra lite vad resultatet blir. Det är mitt favoritsätt att jobba på, när saker inte är så förbestämda och materialet får vara med och bestämma. 

Vad är det bästa med att jobba hos WOA?
Jag är faktiskt så imponerad av hur detta från början lilla företag växt så snabbt och hunnit göra så mycket. Att nu få vara en av dem första anställda (tillsammans med Matilda) och vara del av den resan känns så himla kul! Att få jobba med konst och lyfta konstnärer är ju också helt klart bland det bästa.

left_50right_50

Vad drömde du om att bli när du var liten?
Fram tills jag var typ 6 år ville jag till 100% bli läkare. Men när jag blev lite äldre gick den drömmen över till att bli trädgårdsmästare eller bagare. Kom aldrig i närheten av något av dem yrkena förutom när jag jobbade extra på ett café och fick hoppa in o hjälpa till i bageriet med att skära upp deg för småkakor i lika stora bitar. Nu när jag blivit vuxen har livet lett mig till vilja jobba med att kombinera tech, data och design, vilket gjort mig intresserad av att jobba med bland annat UX!

Hur skulle du beskriva ditt hem?
Jag ska flytta om några dagar, så mitt hem beskrivs just nu bara av flyttkaos. Men nya lägenheten dit jag flyttar tillsammans med min pojkvän vill jag ska vara social, typ ett öppet hus för kompisar att komma och hänga och dricka vin. Det ska hända skoj saker där tänker jag och det ska bli kul så kul att inreda nytt! Har sålt eller skänkt bort massa saker jag vill byta ut. Förhoppningsvis blir den nya lägenheten motsatsen till hur vår nuvarande lägenhet kändes år 2020. 

 left_50right_50

Hur ser du på framtiden?
För WoA tänker jag att vi såklart kommer fortsätta växa, få in fler konstnärer och etableras i fler Europeiska länder. Är så peppad på de projekt vi har inplanerade! Framtiden rent generellt har jag ingen aning, man kan ju inte gissa sig till någonting längre. Det är sjukt att tänka på hur mycket saker man normaliserat som man för ett år sen hade tänkt var helt omöjligt. Men förhoppningsvis kommer vi snart ur kaoset som världen hamnat i senaste året och går mot något bättre! 

Har du några favoritmotiv hos WOA?
Det finns så mycket fint men till nya lägenheten funderar jag bland annat på att sätta upp Blue ice love, Formation01, Geometrical shapes no2, Förmiddagsskvaller, The bar, Oivi no7 och Bauhaus Dessau 01. 

Och sist men inte minst, visst har du världens bästa kollegor och chefer?
GUD JA, utan tvekan!