right_align

Behind the wall

Möt Matilda Levenborn

Matilda är enligt hennes instagram en kreativ själ som dricker champagne. Hon brukar få höra att hon har ett öga för detaljer, beskrivs sällan som kort, älskar att lapa sol, tjejen som alltid ser till att det finns frukt till hands på kontoret och som aldrig skulle få för sig att vinterbada. Matilda var fast besluten efter att ha satt sin fot på kontoret första gången, att där skulle hon sitta en dag. Ett halvår senare går hon nu under titeln content producer. Möt henne här. 

Matilda, vi här på kontoret känner ju dig vid det här laget. Tror vi i alla fall, men vi vill gärna veta mer och jag tror att det finns fler som också är nyfikna! Berätta vem du är!
Först och främst, finns det något svårare än att beskriva eller prata om sig själv? Det som borde vara så simpelt. Men ja, Matilda aka Snacksmästaren heter jag. Det sistnämnda efter att ha fullt ansvar över att inget blodsocker ska falla till botten där vid 3-tiden. I min skrivbordslåda hittar du allt från russin till riskakor. Jag är ursprungligen från Skåne och har bott mina senaste år i Malmö, alldeles nyinflyttad till huvudstaden. Jag är hästtjej i blodet men la den karriären på hyllan när instagram dök upp på tapeten och hashtags och coola filter var allt som alla pratade om. Jag brinner för allt som är vackert och går aldrig mer än två meter från min telefon för att inte riskera att missa en fin vinkel som är väl värd att plåta av. Jag äter allt förutom kalles kaviar, tar hellre flera förrätter än en huvudrätt och dricker bubbel till allt. Klär mig sällan i något annat än svart och dansar allra helst till techno. På Ibiza. 

left_50right_50

Vad är din roll hos Wall of Art?
Min uppgift är att ha koll på de senaste trenderna, fylla våra sociala kanaler med intressant och värdefullt material, planera plåtningar och vara med att ta fram kampanjer och koncept, skriva artiklar och kontakta roliga personer för olika typer av samarbeten. Jag kommer framöver även att börja plåta lite av vårt egna material vilket känns superkul. Enligt mig har jag den roligaste rollen på jobbet, hahah! Nej men det är en enormt stor tacksamhet att få jobba med det jag brinner för, eller det mitt hjärta slår för. Det är också häftigt att få de förtroendet jag får av Annika och Nicklas att bara köra på. 

Vad drömde du om att bli när du var liten?
Tror tyvärr inte att jag väldigt unik i den önskan utom ville som de flesta bli delfinskötare, veterinär, läkare och elitryttare. Det blev inte så mycket av det kan man säga. Lite längre upp i åldern fann jag ju tack och lov min kreativa ådra och  började då så smått drömma om att bli fotograf, grafisk designer och projektledare. Någonstans är jag väl lite mitt emellan allt det där idag. 

left_50right_50

Hur skulle du beskriva ditt hem?
Med fyra ord. En ständigt pågående process. Det blir liksom aldrig färdigt och när det väl är färdigt så vill jag göra om. Lägenheten i Malmö valde jag att totalrenovera och det tog lite tid, när projektet var "färdigt" så ville jag börja om. Det vill jag fortfarande. Blir liksom lite stressad över att man måste bestämma sig för en stil eller ett utseende. Läste för ett tag sedan något som verkligen beskrev min känsla. "Jag vill inte att något ska bli klart eller färdigt. För då är det resultatet av  hur det blev, och så måste jag ha det sådär." Precis sådär är det, då är det mycket skönare att det hela tiden pågår något litet projekt som görs om var och varannan vecka. Men om jag nu ändå skulle beskriva mitt hem så är det nog ganska skandinaviskt med personliga inslag. Kul va?

Hur ser du på framtiden?
Ja du, jag tror att jag har slutat tänka ganska mycket på framtiden. Det är mycket onödig energi som läggs på att planera och försöka tolka vad som ska hända. Vi har ju alla lärt oss på grund av det senaste året att oavsett var vi befinner oss och vem vi än är så är det omöjligt att veta hur något ska bli. Men trots allt så är jag väldigt positiv för framtiden. Jag har världens bästa jobb, har världens mest magiska vänner och snart har jag antikroppar också. 

left_50right_50

Har du några favoritmotiv hos WOA?
Alldeles för många, hade behövt ett helt hus för att få in alla motiv jag gillar. Men topp tre är "Embrace" av Hanna Peterson, "Wine Meal" av Lucrecia Rey Caro och "Also Paris" av Sandra Blomén Maschinsky. Jag kan även reta er med att berätta att inom kort kommer det en hel drös med helt otroliga motiv, så håll ögon och öron öppna. 

Nämn tre saker ingen vet om dig!
Ibland kollar jag på tv utan något ljud för att det är väldigt skönt, jag skulle aldrig sätta mig ner till dukat bord utan att det är städat i köket och jag använder ibland handkräm i håret. 

large

Har du någon dold talang?
Jag är mästare på att slänga ihop en middag av ingenting. 

Vad drömmer du om?
Både svår och lätt fråga. Just nu drömmer jag om en gigantisk sommarfest med barfotafötter som ömmar rejält där vid halv sex på morgonen och man fnittrigt vinglar sig hem i morgonljuset. Drömmer även om att sitta på ett flygplan väldigt långt bort, som när vi pratade om att flytta hela kontoret till Costa Rica nästa vinter och jobba därifrån istället. Fördelen med att ha ett digitalt och mobilt jobb, och bra kollegor.