right_align

Behind the wall

Jul hos Wall of Art

 

Efter en hektisk men fantastisk höst med lansering av ny hemsida, nya samarbeten, releasefest och planering för 2021 var det hög tid för en förändring på vårt lilla kontor. Nya intryck, ny luft och ny energi. 

Sedan september 2019 huserar vi på Kronobergsgatan 9 på Kungsholmen. Tillsammans med ett gäng andra kreativa själar delar vi ett fantastiskt kontor som numera känns som ett hem, vi är som en liten familj som delar det mesta, ibland gör vi projekt ihop, en annan dag planerar vi en gemensam grillträff i parken här bredvid och vissa dagar äter vi lunch runt ett stort träbord och pratar ikapp om det mesta. Ingen dag är den andra lik, det är alltid något pågående projekt här. Vi. delar kontor med en stor fotostudio och där är det vissa dagar designbutik, ibland plåtas det gudomlig mat för något spännande företag och ibland sätter vi på musik och dansar på lunchrasten. Det är en otroligt inspirerande miljö att vara i.

 

right_50

left_50

Vår lilla del på kontoret har gått från ett relativt kalt rum till mer eller mindre ett mysigt vardagsrum där våra kollegor gärna sticker in huvudet för att känna doften av kanelstång och nejlika som vi strött ut för att maxa julmyset.

large

I samband med vår nya lansering av hemsidan i höstas, som var en färgglad explosion i samarbete med Attack - Shop och tre av våra konstnärer, så andades även vårt kontor färg. Vi behövde en förändring när vintern och julen smög sig på. Vi ville ha en ny känsla och ton som höll ihop med resten av lokalen, jordnära, mjukt och varmt. Så fick det bli! Tavelväggen gjordes om och går numera ton i ton för ett lugnare uttryck och alla ramar är våra egna i ek. Våra vägghyllor pryddes med personliga ting och fick sällskap av en stor yvig monstera. Pricken över i:et blev när vår logga äntligen kom upp på fönstret, nu kan ni se på håll var vi befinner oss!

left_50
right_50

Julen har äntligen fått flytta in hos oss, efter en lång och ivrig väntan. Även den går i samma ton som resten av rummet. Med enkla medel så känns kontoret nu ännu hemtrevligare. Tända ljus, världens sötaste minigran, fri tillgång till pepparkakor, fat med julkryddor som sprider magisk doft och instagramvänliga, eller jag menar julvänliga kvistar. I vårt lilla fönster kan man krypa upp bland kuddar och kika ut på människor. 

left_50

right_50

large
Vi älskar när folk tittar förbi, knackar på och kommer in, och det är något vi verkligen har saknat det här året när tiderna har sett lite annorlunda ut. Den dagen vi får träffas igen så står vår dörr öppen och ni är mer än välkomna att kika in hos oss! Tills dess så önskar vi er en underbar jul och hoppas på att ni kan få vara tillsammans med någon ni håller kär! 

left_50
right_50

large


Styling av Matilda Levenborn