Wall of Art Studio

Nu öppnar vi upp portarna till vårt nya showroom, välkommen till Wall of Art Studio på Odengatan 39!

Wall of Art skapades med idén av att kunna sätta en personlig stil på ditt kreativa hem, och samtidigt uppmuntra oupptäckta kreatörer genom att visa deras konst och arbete på en inspirerande plattform. Wall of Art Studio är i sin tur en plats där trender och prestige är sekundärt, och i fokus ligger självständigheten i att skapa och att vara kreativ. 

Välkommen till Wall of Art Studio. Här kan man handla utvalda prints, planera sin kommande tavelvägg tillsammans med oss eller skapa sitt egna personliga konstverk. På vardagar kl 18-20 och helger kl 13-16 arrangerar vi målaraktiviteter där vänner, familj eller kollegor får en chans att boka studion för att släppa prestigen och måla fritt. Besökarna får därefter ta med sitt skapade konstverk hem och är dessutom en kreativ upplevelse rikare. 

Studion ligger i anslutning till café Pom & Flora och numera presenteras även kreatörernas motiv på caféets väggar. Studion är mestadels öppen mellan kl 9-16. Läs mer om studion och vårt kreativa koncept här.

Läs mer om Studion här.

Styling: Lovisa Häger, An Interior Affair Foto: Jesper Florbrant