Hemma hos Michaela Hamilton

Vi älskar ditt färgstarka och kreativa hem! Vem är du?

Tack snälla! Jag är Michaela Hamilton, 28 år och författare bland annat, men allra mest det. 

Hur kommer det sig att du började skriva?

Med risk för att låta klyschig, men jag har skrivit hela livet. Jag fick en anteckningsbok av min farmor och började skriva dikter på svenska och engelska som minst sagt var av varierande kvalitet. 

Alla motiv säljs exklusivt hos Wall of Art. Köp hela tavelväggen och skapa ditt personliga kollage.

Du skriver mestadels hemma, vad är det bästa med att jobba hemifrån?

Ja! Jag gör ju det. Det är väldigt speciellt, men det medför också att man är mer mån om att verkligen känna sig bekväm och inspirerad av sin hemmamiljö. Också att ha olika bra platser att sitta på, eftersom jag inte kan sitta på ett och samma ställe när jag skriver. Att vara mycket hemma har helt enkelt gjort att jag pushat mig till att göra det finare! 

Vilken är den största utmaningen?

Att det är ensamt. Det är svårt ibland att hitta motivationen när ingen jobbar runt en. Såklart också att vara ensam med en hund som måste lekas med, gå ut med, klappas på. Det blir mycket störningsmoment, även om hon är världens gulligaste.  

Hur hämtar du energi?

Promenader och musik. Jag lyssnar på samma spellista varje gång jag skriver. Det är en samling klassisk musik som triggar mitt fokus. Sen, såklart, att gå ut ett tag med Majken. 

Har du och Majken någon favoritplats?

Soffan. Jag älskar min soffa på ett sjukt sätt! Majken också. Man kan dra ut sen så den blir extra lång. Där ligger vi med täcke och myser i tid och otid.


Art Prints: Time av Studio Paradissi från 349 sek Köp här, Glas och Or maybe I should go av Anna Mörner från 299 sek Köp här, Exotic Anthem av Marta Leyva 599 sek Köp här

Alla motiv är skapade av våra kreatörer och finns att köpa exklusivt hos Wallofart.com Köp hela tavelväggen här

 Ser du dig själv i ditt hem?

Verkligen. Många som kommer hem till mig säger att det verkligen märks att det är jag som bor där, och jag är benägen att hålla med. Det är mjukt, bekvämt, färgstarkt och tryggt. Jag gillar att det känns som att det verkligen är någon som bor där, jag är inte så mycket för kalt och avskalat. Det ska leva! 

Dela med dig av 3 snabba inredningstips!

Se till att möbler har en ordentlig plats. Annars är det väldigt lätt att man övermöblerad. Blanda färger som går in i varandra med några få saker som sticker ut som man kan vila ögonen på. Och se till att inte bara inreda för ögat, utan minst lika mycket för själen.  

Art Prints: Le Beach av Hanna Peterson från 349 sek Köp här Colour Bomb 03 av Annika Hultgren från 299 sek Köp här From the Spa av Joakim Blomquist 1199 sek Köp här

Du har ett drömmigt matbord målat av vår konstnär Anna Mörner. Om du får drömma, vilka 3 personer skulle du vilja ha över på middag?

Ja! Jag har aldrig fått så mycket komplimanger som för mitt bord. Det är verkligen min favoritmöbel. Jättesvår fråga, men skulle väldigt gärna ha JK Rowling, Edward Blom och Bill Nighy över. Det skulle vara en intressant middag!

Vilka är dina 3 bästa södertips?

Bar Agrikultur, Vina och Café Nizza. Rotera!

Här hittar du alla utvalda motiv och klicka här för att skapa din egen personliga tavelvägg.

Foto: Jesper Florbrant